Jdi na obsah Jdi na menu
 


2024 DinoLive

Nový zábavní park pod širým nebem DinoLive Praha, je věnován fascinujícímu světu dinosaurů. Tento park je výsledkem vášně pro přírodu, historii a vzdělávání, a je navržen tak, aby poskytl nezapomenutelný zážitek pro návštěvníky všech věkových kategorií.

Místo, kde se setkáte s více než 70-ti pohyblivými dinosaury v životních velikostech (a to nám někteří dorostli až do délky 18 m), kteří jsou doslova jako živí! A jak to má být, tak je najdete pod širým nebem v přírodě sousedící s nedalekou chráněnou oblastí Divoké Šárky. Procházku mezi těmito tvory v areálu Džbán vedle vodní nádrže obohatí zvuková kulisa pro zvýšení atmosféry. Večer vám pak na stezku samozřejmě posvítíme, abyste si zvířata pěkně prohlédli a kdo ví, možná i ony vás!  

Procházkou ovšem návštěva rozhodně nekončí! Pro děti je dále připravené dětské hřiště, skákací nafukovací atrakce a naše dino maskoty, kteří jsou vždy připraveni rozpoutat pořádnou zábavu.

Naučná stezka o ekologii a druhohorách, jež je součástí prohlídky, vás pak provede světem přírody a ukáže vám, jak ji můžeme chránit, abychom uchovali naši planetu také pro budoucí generace.